Wadden Festijn

Wadden Festijn | vakantiehuis Terschelling | ChaletNu
Wadden Festijn is een vakantiehuis in de regio Terschelling en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Wadden Festijn

Wadden Festijn

Altijd al van gedroomd om in een echt “Fiskershuske uit 1820” te overnachten? Dan is dit de uitgelezen kans! Deze mooie luxe waddenwoning in Paesens is voorzien van een aangename tuin en 3 slaapkamers voor 6 personen. Het is een uitstekende keuze voor mensen die willen genieten van de wijdse omgeving, prachtige natuur en direct aan de waddenzee.

De zeedijk grenst aan de voortuin en dit maakt de ligging van het huis uniek! Een waar Wad'n Festijn! De dorpjes Paesens-Moddergat, een authentiek tweelingdorp met veel visserij-historie, ligt pal aan het UNESCO werelderfgoed De Waddenzee. Achter de Waddenzeedijk kun je prachtig wandelen, tot wel een kilometer het Wad op zonder natte voeten te krijgen. Het Wadloopcentrum is om de hoek.

Eind 2020 is dit huis volledig verbouwd en van alle moderne en luxe voorzien. Tijdens de verbouw zijn de karakteristieke elementen van het huis bewaard gebleven en er is aan de buitenkant niets veranderd. De sfeer en de nostalgie van toen, in combinatie met de gemakken en het comfort van nu.
Het huis is heel duurzaam en heeft een eigen electrisch oplaadpunt voor uw auto ( tegen lokaal tarief). Zonnepanelen, vloerverwarming en ledverlichting. Het huis is klaar voor de toekomst.

De keuken is spik splinter nieuw en heeft een combi magnetron oven, koelkast, en een inductie kookplaat.

Als u aankomt wordt u welkom geheten door de zeer vriendelijke huis eigenaresse en is er al koffie en thee aanwezig met iets lekkers daarbij. De eerste levensbehoeftes zijn al aanwezig in het huis en bij aankomst is er een welkomst pakketje.

In verband met bedlinnen, graag het aantal gasten duidelijk vermelden bij de boeking. Personen boven de 13 jaar betalen 1,50€ toeristenbelasting p.p.p.n.