Landhuis Alde Feanen en Janssloot

Landhuis Alde Feanen en Janssloot | vakantiehuis Terschelling | ChaletNu
Landhuis Alde Feanen en Janssloot is een vakantiehuis in de regio Terschelling en kun je direct boeken bij ChaletNu.

Landhuis Alde Feanen en Janssloot

Landhuis Alde Feanen en Janssloot

Op een zeer unieke plek in de Friese natuur ligt landhuis, opgedeeld in 2 identieke woningen op een landgoed, dicht bij de watersportdorpen Akkrum en Grou. Het ligt op een eiland (It Eilân) midden in Nationaal Park De Alde Feanen (UNESCO Werelderfgoed) en is uitsluitend met een bootje bereikbaar. De ene woning heeft zicht op het rustige natuurgebied Âlde Feanen, de andere woning kijkt uit op de Janssleat.

Houd je van watersport en natuur? Tijdens het gebruik van het huis kunt u tegen betaling ( bij de huiseigenaar) gebruikmaken van een zeilboot (poly valk), (elektrische) sloep, optimist en kano. De vaarroutes vanaf het vakantiehuis staan in verbinding met de grotere plassen, de Friese meren (Pikmeer en Wijde Ee), het IJsselmeer en de Waddenzee. Je boodschappen doe je eenvoudig met de sloep, die je aan kunt leggen bij de Jumbo-supermarkt in Grou.

's Ochtends wakker worden door het geluid van de ganzen en 's avonds genieten van een heerlijk glas wijn en de ondergaande zon bij de kampvuurplaats? Het kan hier. De vakantiewoning is van alle gemakken en luxe voorzien: hoge ramen van grond tot plafond, inductiekookplaten, semi- professioneel espresso apparaat met gemalen koffie, stalen pannen, luxe servies en wijnglazen (rood en wit), 2 ijskasten, keramische Takumi-barbecue (large), Ofyr-grill, spekstenen kachel, vloerverwarming, WiFi en tv. Speciaal voor de kinderen is er een trampoline, een voetbalveldje en een groot vlot met motor.

Let op: Het landhuis is alleen per boot te berieken. U kunt bij de Huis Eigenaar een sloep of een valk huren.
Omdat de huizen in een natuurgebied liggen zijn luidruchtige groepen en huisdieren niet toegestaan.

De huizen zijn ook los te huur, via huiscode NL-17672 en NL-17671.