Kosten boot Terschelling

Op deze pagina lees je alles over de kosten boot Terschelling. Wat zijn de kosten voor een kaartje voor de boot naar Terschelling? Wat is de prijs voor de Terschellingse veerboot? Kaartjes kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Rederij Doeksen. Kijk voor uitgebreide tarieven op de website van Rederij Doeksen. Bekijk ook de vertrektijden boot Terschelling om je reis zo goed mogelijk te plannen.

De genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief toeristenbelasting. Je hoeft geen toeristenbelasting te betalen op de boot van Terschelling naar Vlieland en andersom.

Kosten boot Terschelling – veerboot

  • Kinderen onder de vier jaar reizen gratis.
  • Een retourtje met de veerboot naar Terschelling kost voor een voetpassagier (4 t/m 11 jaar) tussen de € 12,90 en € 16,12.
  • Een retourtje met de veerboot naar Terschelling kost voor een voetpassagier (12 t/m 64 jaar) tussen de € 25,95 en € 32,40.
  • Een retourtje met de veerboot naar Terschelling kost voor een voetpassagier (65+) tussen de € 23,36 en € 29,08.

Fiets mee op de boot

Neem je je fiets mee, dan kost dit, afhankelijk van het seizoen, tussen de € 14,28 en € 17,84.

Prijzen sneldienst Terschelling

  • Kinderen onder de vier jaar: € 17,10 retour
  • Voetpassagier 4 t/m 11 jaar: € 33,22 retour
  • Voetpassagier 12 t/m 64 jaar: € 49,50 retour
  • Voetpassagier 65+: € 46,18 retour

Boot Terschelling naar Vlieland

Met de sneldienst van Terschelling naar Vlieland? Klik hier.

Kosten boot Terschelling
Kosten boot Terschelling

Kaartjes boot Harlingen Terschelling

Een kaartje kopen voor de boot naar Terschelling kan op verschillende manieren; via de website van Rederij Doeksen, telefonisch of ter plekke aan het loket in Harlingen of op Terschelling (en Vlieland). Het kopen van een kaartje werkt op basis van reserveren. Hoe eerder je reserveert, hoe zekerder je bent van een plaats op de boot. Je koopt een kaartje met daarop de tijd en datum van uw (heen)reis. In het geval van een retourtje geef je ook tijd en datum van uw terugreis op. De tijd en datum is achteraf te wijzigen; online, bij het loket of bij een kaartautomaat.

Online kaartjes kopen boot Terschelling

Via de website van Rederij Doeksen kun je online kaartjes voor de boot van en naar Terschelling kopen.

Telefonisch kaartje kopen boot Terschelling

Telefonisch een kaartje kopen (of wijzigen) kan door te bellen naar het ContactCenter van Rederij Doeksen. Het telefoonnummer is 0900-DOEKSEN (0900-3635736).

Kaartjes boot Terschelling aan het loket kopen

Ook aan het loket in Harlingen of op Terschelling (en Vlieland) kun je een kaartje kopen. Kaartjes aan het loket kosten € 1,50 extra (servicekosten). Je betaalt geen servicekosten wanneer je een kaartje koopt bij de kaartautomaten in de terminals in Harlingen, op Terschelling en Vlieland. Je kunt bij het loket en bij de kaartautomaten  uw kaartjes wijzigen.