Parkeren in Harlingen

Parkeren in Harlingen voor de boot naar Terschelling

Parkeren in Harlingen? In en nabij Harlingen zijn diverse parkeergelegenheden, zowel overdekt als niet overdekt. Vanaf bijna alle parkeerterreinen rijdt een pendelbus die aansluit op de vertrektijden boot Terschelling. In verband met drukte in het het hoogseizoen, tijdens evenementen en rond de feestdagen wordt aangeraden om rekening te houden met extra reistijd in verband met het zoeken naar een parkeerplaats.

Oplaadpunten elektrische auto’s

Op diverse locaties zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar.

  • Parkeergarage “Veerterminal”
  • Parkeerterrein “Tsjerk Hiddes”
  • Zuiderhaven 54, 8861 XV Harlingen
  • Koningsweg 3, 8861 KN Harlingen
  • Korte Lijnbaan 25, 8861 NS Harlingen

Routebeschrijving

Parkeren in Harlingen met de auto

Vanaf de Afsluitdijk (A7) volg je de N31. Kom je vanaf Leeuwarden dan volg je de A31. Via de ANWB borden vind je vervolgens de weg naar de haven van Harlingen. Voer ‘Waddenpromenade 5, 8861 NT Harlingen’ op uw navigatiesysteem in voor de juiste route naar de haven van Harlingen.

Met de trein

Harlingen is gemakkelijk met de trein te bereiken. De trein vanuit Leeuwarden vertrekt op regelmatige tijden naar Harlingen. Vanaf het station “Harlingen Haven” loop je in ongeveer vijf minuten naar de terminal van de veerboot. Op het treinstation en bij de Albert Heijn tegenover het treinstation kun je bij een servicepunt uw OV-chipkaart opladen.

Met de bus

Ook per bus is Harlingen goed bereikbaar. Kijk op www.9292ov.nl voor meer informatie.

Diverse mogelijkheden voor parkeren Harlingen

Parkeren Harlingen voor boot Terschelling
Parkeren Harlingen